Effective Time Effective People Projemiz Başladı

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning bilindiği üzere Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik etmektedir. Aynı zamanda eTwinning faaliyeti öğrencilerimizin hem ülkemizden hem Avrupa’dan yaşıtlarıyla iletişim kurma, farklı kültürleri tanıma, yabancı dilleri kullanma, girişimcilik, işbirliği ve takım çalışması yapma gibi birçok 21. Yüzyıl becerilerinin geliştirilmesine de katkı sağlamaktadır.

21. yy becerilerini kazandırmak, öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla okulumuz 3/E Sınıf Öğretmeni ARZU CAN’ın da üyesi olduğu Effective Time Effective People adlı projemiz okulumuzda başladı. Projede Türkiye den (7), Azerbaycandan (2), öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile zamanı doğru  ve etkili  kullanmanın önemini keşfetmek,web2 araçlarını kullanarak öğrencilerle etkinlikler yapmak ve dil becerilerini geliştirmek amaçlarımız arasındadır. Zaman insanın en kıymetli hazinesidir. Bu değere sahip çıkmayı ve doğru kullanmayı öğrenmekte kişiyi bir adım öne götürecektir. Projemizde aynı zamanda öğrencilerimizin öz denetimini sağlamalarını kolaylaştıracaktır. Farklı kültürler olsada zamanın biricikliği hepimizin ortak paydasıdır.

17-02-202417-02-2024

Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 00:34 - Görüntülenme: 39