Mevlana İlkokulu

Orta Mahalle Erkılıç Sokak No41 Tuzla/İstanbul
Vizyon
Çağımızın gerektirdiği temel, bilgi, beceri ve davranışları , milli ve manevi değerlerle harmanlayarak öğrencilerine sunan yeniliklere açık kaliteli bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
iNGİLİZCE
Ulaşım
Tuzla merkezden gelen 133p numaralı özel halk otobüsleri ile okulumuza Tuzla´dan ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca İçmeler Köprüsü mevkisinden de minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.
Orta Mahalle Erkılıç Sokak No:41 Tuzla/İstanbul
İlçe merkezine yaklaşık 15 km uzaklıktadır.
Harezmi Projesi, Destek Eğitim Sınıfı
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak, Yeşil Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Yunus Projesi, Veli Akademileri