Ock

Okulumuz Rehber öğretmeni tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik teknoloji kullanımı ile ilgili farkındalık düzeylerini arttırmayı sağlamak amacıyla etkinlikler yapılmıştır.

Ock

Tuzla Mevlana İlkokulu 100. Yıl koşusu gerçekleşti. Öğrencileri ve emeği geçen İdareci, Öğretmenleri tebrik ederiz.

Ock

*Veli Akademileri* kapsamında "Çevre Bilinci “ konulu seminerimiz Fen Bilimleri Öğretmenimiz Fadime ÖZER tarafından gerçekleştirilmiştir. Seminerde _Çocuğun çevre bilinci ve doğa sevgisi kazanması ile çevre temizliğinin içselleştirilmesinde ailenin rolü nedir?_ amacına hizmet etmiştir.
Katılımlarımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz

Ock

Tuzla Belediye Başkanlığının Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından okulumuzda 1. Sınıfa başlayan öğrencilerin velilerine yönelik "Okula İlk Adım" semineri düzenlendi. Semineri düzenleyen Tuzla Belediyesi'ne, Tuzla Belediye Başkanlığının Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne,Uzman Klinik Psikolog Elif Arı'ya teşekkür ederiz.

Ock

Okul müdürümüz Bayram Göksu Anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Miniklerle sohbet eden müdürümüz, birbiriyle kaynaşmaya hazır minik öğrencileri görerek yaptıkları etkinliği inceledi.Miniklere mutlu, eğlenceli bir yıl dileyerek sınıftan ayrıldı.

Ara

Tuzla Mevlana İlkokulu-İHO ve Tuzla Ahmet Yesevi Anadolu Lisesi işbirliği ile hazırladığımız Mevlana Haftası Kutlamasını gerçekleştirdik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlandığı gündür. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlu olsun!

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu 24.10.2023 Salı günü saat 10:30'da Okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır.

Türkiye ve Portekiz ortaklı Etwinning Projesi NATURE WORKSHOP Okul

Müdür Yardımcımız Nevin DOMBAYCI ve 2-A Sınıf Öğretmenimiz Ayşegül ALTUN tarafından yürütülmektedir. Web 2.0 araçları ile desteklenen proje ile öğrencilerde çevre bilincinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Doğa atölyeleri ve farkındalık çalışmalarının yapıldığı proje öğrencilerimiz tarafından çok sevildiği gibi onların çok yönlü gelişmelerine de katkı sağlamaktadır.

Ara

Neyzen dinletisiyle başlayan programımız, Mevlana Celaleddin Rumi'nin hayatını anlatan video gösterimi sonrasında öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle devam etti. Semazen gösterimizin yer aldığı programımız Tuzla İlçe Milli Eğitim şube müdürlerinin, okul müdürlerinin , müdür yardımcılarının , öğretmenlerin ve öğrencilerin beğenisini aldı.

Mevlana Haftası kapsamında düzenlenen maket yarışmasında birinci seçilen öğrencilerimize ödülleri verilerek programımız sona erdi.

" Mum olmak kolay değildir, ışık saçmak için yanmak gerek."

"Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol."

(Mevlana Celaleddin Rumi)

Ekm

Orta Mahalle Muhtarı Mustafa GEDİKOGLU' nun okulumuza ziyareti bizleri çok mutlu etti

Ekm

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat KANT'a teşekkür ziyaretimizden Okul müdürümüz Nazım ÇAKMAK, Tuzla Belediyesi olarak okulumuza verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

Ekm

10.000 Okul Projesi kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalar hızla devam ediyor. Emek, özveri ve çok alın teri içermektedir

Ekm

Mevlana İlkokulu ve Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı 22/10/2022 tarihinde saat 10.00' da yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.